Aanmelden

Als u de gebruikerspagina wilt openen, moet u zich eerst aanmelden met uw geregistreerde e-mailadres en wachtwoord.
Opmerking:
Om u te kunnen aanmelden bij de gebruikerspagina moet u JavaScript en Cookies inschakelen in uw browser. Als JavaScript en Cookies niet zijn ingeschakeld, wordt de gebruikerspagina mogelijk niet goed weergegeven.
Voer bij Username (your email address) (Gebruikersnaam (uw e-mailadres)) het e-mailadres in dat u voor Epson Connect hebt geregistreerd.
Voer bij Password (Wachtwoord) het geregistreerde wachtwoord in.
Opmerking:
Het is niet mogelijk om het wachtwoord te kopiëren en in het vak te plakken.
Als u het wachtwoord niet meer weet, kunt u het wachtwoord resetten.
Zie Wachtwoord vergeten
Klik op Sign In (Aanmelden).
Als u aanmeldt op de Gebruikerspagina en er zijn al meerdere printers/scanners geregistreerd, dan wofrdt het scherm My Printer and Scanner List (Mijn printer- en scannerlijst) weergegeven. Als er maar één printer of scanner is geregistreerd, wordt informatie zoals de status van de printer weergegeven.